dijous, 5 de desembre del 2019

11 curiosidades sobre MATRIX

11 curiosidades sobre MATRIX:
Los 11 Mensajes Ocultos de la Trilogía The Matrix:

La filosofía oculta en Matrix: PART I: minut 3'54"

Matrix Grandes Diálogos:


Agujeros de Guión: MATRIX:
Propellerheads fue una banda británica fundada por Alex Gifford y Will White. Su nombre significa en la jerga californiana, "empollones informáticos". El grupo es originario de Bath (Inglaterra) se dio a conocer en 1997gracias a la utilización de su canción "Dive!" en un anuncio por parte de Adidas. Posteriormente, lanzaron al mercado en 1998 su disco Decksandrumsandrockandroll, con canciones tan conocidas como "History Repeating", "Take California", "On her Majesty's Secret Service" (Banda sonora de la película, The World Is Not Enough, de la saga James Bond) o "Spybreak" (canción que aparece en la película Matrix y que ha sido utilizada como sintonía principal del programa de televisión CQC en Telecinco, España). Su música electrónica entra en el ámbito del big beat, estilo que iniciaron artistas como The Chemical Brothers, Fatboy Slim, The Prodigy, entre otros.

BSO2: MATRIX: https://www.youtube.com/watch?v=K6MV8R_1wp0
Rage Against the Machine (Rage o RATM) és una banda dels Estats Units de Rapcore fundat l'any 1990 per Tom Morello i Zack de la Rocha. Juntament amb Tim Commerford i Brad Wilk, el grup va tocar durant tota la dècada dels anys 90 fins a la seva dissolució l'any 2000. Després es van prendre un descans indefinit fins que l'abril de 2007 i coincidint amb la dissolució de Audioslave van anunciar el seu retorn al festival de música de Coachella a Califòrnia, era la primera vegada que tocaven tots junts en set anys. Arran d'això, la banda ha continuat fent concerts en diversos festivals. Fins i tot no es descarta la possibilitat de treure un nou disc. El grup es caracteritza pel rap de la Rocha, els efectes de guitarra de Tom Morello i les accions politiques fora de l'escena musical d'extrema esquerra. 

El 1999 veu la llum el penúltim disc abans la dissolució anomenat The Battle Of Los Angeles amb temes que esdevindran grans èxits del grup com Testify, Guerrilla Radio o Sleep Now In The Fire. Per la gravació del vídeo d'aquest últim single faran un concert improvisat a les portes de Wall Street que obligarà a tancar les portes de l'edifici. Aquest cop era el segon que tancaven les portes, el primer va ser pel Crack del 29. També fou aquest any quan el seu tema Wake Up va ser inclòs a la banda sonora de la pel·lícula de culte dels germans Wachowski The Matrix.

Wake Up - Rage Against the Machine

Rage Against The Machine - Killing In the Name







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada